2012. február 16., csütörtök

keresés

Sziasztok!

Igen, a múlt héten elindították a keresést, de nem tudom meddig fog tartani. A Zitának már küldtek egy hivatalos levelet, hogy nyilatkozzon arról hogy nem kapta meg, és ő ezt már vissza is küldte nekik. Ha jövő hét elején nem történik semmi akkor megint felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy látnak e valamit a rendszerben :(.

p.

tim

7 megjegyzés:

  1. Timi nem LNK-val adod fel? hanem simán? csak abból gondolom mert ha LNK lenne akkor tudnák hogy átvette e vagy sem... :((( 10 Ft-ot jelent... és akkor nem dobhatják bele a postaládába hanem át kell venni :(

    VálaszTörlés
  2. reméljük azért meglesz ha keresik... :(

    VálaszTörlés
  3. Remélem megkerül.
    Kata, nem biztosíték semmi sem. Évekkel ezelőtt a postás biciklijéből lopták el egy levelemet, ami két rr-t tartalmazott.
    Ő volt, aki becsületes módon jelezte a postánál és nálam is, hogy mi történt, és tanácsolta hogy adjak be igényt kártérítésre. Azt hiszem a feladási díj 15-szörösét adják. Szegénytől ugyanis előbb levonták a kártérítést, minthogy egyáltalán igényt adtam volna be.

    VálaszTörlés
  4. kétségtelen, hogy semmire sincs biztosíték

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kata!
      LNK elsőbbségivel volt feladva, mindig így adom fel ezért vagyok kiakadva hogy már semmi sem biztonságos :(. Olyan mintha innen nem ment volna el. P. tim

      Törlés
  5. Nagyon sajnálom a történteket...
    Apropó: az é kendőm merre jár?!

    VálaszTörlés