2011. szeptember 26., hétfő

Réka kendőjén a rózsaszín "csoda" :)

Sziasztok!

Elkészülten a következő, szám szerint az 5.fácskával, ami ezúttal Réka kendőjén díszeleg. A sok-sok rózsaszínnel bizony megküzdöttem, de a végeredmény szép lett.

Már öten vagyunk!!! :DDD

Közeli kép a rózsaszín csodáról:)

Puszi,

2011. szeptember 21., szerda

Sziasztok!

Nekem nem a miniséggel volt problémám, hanem kizárólag ezzel a rózsaszín fával. Ez egyszerűen valami szörnyű. És szerintem nem is illik a többi közé. Úgyhogy nyugodtan jöhetnek a minik, a rózsaszín fán már túl vagyok.

2011. szeptember 18., vasárnap

Netty fácskája

Elkészült Netty fácskája. Ez is egy mini én imádtam hímezni. Ez viszont rossz hír Case- Zsuzsának, mert ő az enyémet sem szerette. Hát ilyen az élet!!!

2011. szeptember 16., péntek

Margó Minikéje

Sziasztok!
Készen lettem Margó fájával. Ti nem tudom hogy vagytok vele, de én utálom ezt varrni. Mondjuk én már egy körben találkoztam vele, és akkor se szerettem A többivel semmi gondom nem volt, de ezzel vlahogy nem barátkoztam meg.
Egy kis OFF: Képzeljétek, van állásom. Egy iskolában kaptam október 1-től tanítói és tanári állást. Felsőben éneket, rajzot és talán cigány népismeretet kell majd tanítanom. Mostanában csak szerencse ér. El se hiszem, hogy ez velem történik meg.

2011. szeptember 15., csütörtök

Timi kendője



Végre elérkeztem odáig, hogy képet tegyek fel a Timi fácskáiról. Íme itt vannak:

2011. szeptember 4., vasárnap

*kateee kendője és Zita szívecskéje




Igaz volt egy kis technikai szünet, de időben készen lettem *kateee kendőjével, és Zita szívecskéjével. Nagyon jó volt Kata kendőjére dolgozni, remélem tetszeni fog neki is.









Én egy JJ szívecskét választottam, panamára készítettem, két kartonlap közé beragasztottam, és a hátára nyomtam egy mágneslapocskát. Remélem tetszik a gazdájának.